مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان

سلام. آیا پیش فروشنده آپارتمان می‌تواند برخلاف قرارداد، انباری و پارکینگ را ندهد وادعا کند چون شهرد آری چند انباری وپارکینگ را تخریب کرده به شما تعلق نگرفته!
البته فروشنده درهمکف چند واحد تجاری ساخته و تخلفات ایشان مربوط به همین واحدهای تجاری است ولی بخاطر اختلاف با بنده، انباری. پارکینگ را به من که مسکونی هستم ندهد وبه خریدار تجاری بدهد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید بررسی کنید پایان کار گرفته بعد اقدامات بعدی ، که خیلی توضیح دارد باید حصوری یا تلفنی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ایشان مکلف است طبق قرار داده مربوطه آپارتمان به انضمام انباری و پارکینگ را تحویل نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
مطلقا فروشنده نمی تواند چنین ادعایی را مطرح کند و شما باید دادخواست اقامه نمایید و ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید الزام به انجام تعهد را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دلدخواست الزام به انجام تعهدمطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی تواند مطابق قرارداد به شما متعهد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین اختیاری ندارد و اگر در قرارداد شما قید شده و تحویل نمی دهد و پارکینگ و انباری را به شخص دیگری انتقال داده می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و همچنین دادخواست الزام به تحویل بدهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر چیزی که در مبایعه نامه ذکر شده باید تحویل بدهد و اگر نداد می توانید مابه التفاوت ثمن معامله را از او بخواهید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر در قرارداد شما ذکر شده باید بدهد و یا قیمت انباری و پارکینگ را از مبلغ قرارداد کم‌کنید یا فسخ نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر نمی‌تواند باید طبق قرارداد عمل نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

خیر نمی‌تواند باید طبق قرارداد عمل نماید