مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت

اینجانب خودرو دوو سیلو سال 92 از آشنا خریدم و 8ماه پیش آنرا فروختم و در قول نامه اعلام کردم که ظرف مدت 1ماه جهت انتقال سند اقدام شود اما خریدار نیامد او هم به نفر بعدی فروخته حالا صاحب سند مجهول المکان است و خریدار آخر میگوید باید سند سریعا بنام من شود من باید چکار کنم مبلغ 300تومن هم هنوز طلبکارم.

پاسخ ها :

ناصر  محمد اميني

جناب آقای ناصر محمد اميني :

با عرض سلام بايد خريدار از فروشنده و صاحب سند دادخواست الزام به تنظيم سند تقديم شوراي حل اختلاف نمايد و شما هم مطالبه سيصد تومانت را از كسي كه بهش فروختي

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

سلام . مطابق قانون الزام به تنظیم سند باید به طرفیت مالک برگ سبز ماشین داده شود. و البته دستهای بعد او که تک تک فروخته اند. و حتی سریعا پلاک فک گردد. شما اظهارنامه به طرف خودتان بدهید و الزام او را به پرداخت الباقی ثمن بخواهید و یا دادخواست به شورای حل اختلاف بدهید. باقری 09122440580

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست عزیز انتقال مالکیت از آثار بیع است واصولا فروشنده ضامن انتقال مبیع بنام خریدار ویا قائم مقام او می باشد ودر این حالت که ایادی متعدد درانتقال مالکیت متعهد شده اندبترتیب هریک از فروشنده ها نسبت به خریداران خود تعهداتی دارند وازجمله تنظیم سند رسمی بنام آنان است مگر خلاف آن شرط شده باشد