مشاوره حقوقی رایگان - حق تصرف پارکینگ مشاع مجتمع در حالی که خودرویی ندارند قانونیه؟

سلام. مجتمع مسکونی 63 واحدی میباشد. مدیر مجتمع درب ورودی ریموتی کرده و گفته فقط یک ماشین هر واحد اجازه پارک داخل محوطه داره و مشاع هست و روی سند کسی نیست. خودروی اضافی باید بیرون مجتمع بره. درحالی که هنوز مشخص نیس دقیقا محوطه گنجایش چند خودرو دارد. بعضی واحدها 4 خودرو و 3خودرو دارند. بعضی ها هم کلا خودرو ندارند. کسانی که کلا خودرویی ندارند میتونند مانع پارک خودروی اضافی دیگر واحدها شوند؟ مثلا جا پارک بذارن برای مهمان هاشون ولی اجازه ندن خودروی دوم واحدی اونجا پارک کنه. ایا اینکار قانونیه؟ مدیر گفته هرکسی خودروی اضافی پارک کنه ریموت غیرفعال میشه. ایا این هم قانونی هست؟ ایا قانونا میتونه مانع ورود خودروی دوم واحدی بشه در حالی که جای پارک خودروی دوم واحدها هست؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. مشاعات متعلق به تمامی واحد ها میباشد و هرگونه تصرفی می‌بایست با رضایت همه واحد ها صورت گیرد درغیر اینصورت غیر قانونی میباشد.