مشاوره حقوقی رایگان - خودروی اضافه و نصب دوربین بدون اذن در پارکینگ مشاع مسکونی

یکی از همسایگان در زمانی که مدیر بوده،
دوربین نصب کرده در پارکینگ مشاع جهت استفاده شخصی
خودروی اضافه (2 خودرو ) در پارکینگ مشاع دارد
نمای بیرون ساختمان خود را غیر هماهنگ با سایر ساکنین تغییر داده.
در مورد مشکلات عنوان شده اگر یکی از همسایگان رضایت نداشته باشد . حکم قانونی چیست و کدام ماده قانونی و تبصره در اینجا استفاده میشود برای نوشتن شکایت نامه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در مورد دوربین چون استفاده و امنیت همگانی دارد مشکلی ندارد باقی عناوین را پیگیری کنید⚖⚖