مشاوره حقوقی رایگان - نمیخواهم طلاق دهم

سلام و سپاس از سایتتون
من آقا و 32 سالمه و با همسرم حدودا یک سال در دوران عقد بودیم و بعدش نزدیک به 3 ماه زیر یک سقف زندگی کردیم و بعد از اختلافاتی همسرم زندگی رو رها کرد و بعد دادخواست الزام به تمکین بنده دادگاه رای به الزام تمکین داد و نزدیک به یک سال است که از این رای میگذره .
همسرم برای طلاق دادخواست داده در صورتی که من هیچ یک از شرایط 12گانه عقدنامه رو که وکالت طلاق رو به زن میده رو ندارم بلکه بسیار هم وجه اجتماعی موجهی دارم از خیلی از لحاظها و از نظر تامین مسکن و اشتغالم هم مشکلی ندارم، و حتی با بخشیدن چند برابر مهریه و بیشتر از آن چه نقد چه غیرنقد و به هر میزان و به هر صورتی ... راضی به طلاق و پایان زندگیمون نیستم و همسرم را دوست دارم.
میخواستم از شما بپرسم با این اوصاف همسرم چگونه میتونه با ناراضی بودن من طلاق بگیره؟
و اینکه باید منتظر چه اتهامات و ادعاهایی از طرف همسرم در دادگاه باشم؟
و در آخر هم آیا وقتی دادگاه ببینه که همسرم حتی حاضره مبالغ زیادی پول هم به من بده ولی من راضی نیستم به طلاق، آیا دادگاه میتونه به دلایل مختلفی از جمله لجاجت من! یا هر چیز دیگری، حکم به طلاق بده؟

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

سلام چون همسر شما دلایلی ندارد پس قادر به اثبات عسر و حرج خودش نیست. شاید شاید با طی سالها با اعلام کراهت از ادامه زندگی و بخشش کل حقوق مالی بتواند. باقری 09122440580

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست عزیز وفق قانون وشرع طلاق حق مرد است وزن در صورت وجود شروط ده گانه مقرر در سند نکاحیه تنها می تواند به دادگاه مراجعه ودر خواست طلاق نماید وموافت زوج در طلاق شرط است اما تحت شزایطی واز جمله موضوعی که تحت عنوان عسر وحرج در بین وکلا مطرح است که در صورت اثبات میزان عرفی آن زن می تواند از دادگاه درخواست طلاق نماید ویا عدم پرداخت نفقه برای مدت شش ماه ویا غایب شدن زوج محکومیت طولانی وووواما توصیه اکید هرگز موجبات ازار وی را فراهم ننمائید وبرای چلو گیری از نزاع تلاش کنید

ناصر  محمد اميني

جناب آقای ناصر محمد اميني :

با عرض سلام به استناد خلعي بودن از دادگاه طلاق خلعي بخواد و طلاق بگيره