مشاوره حقوقی رایگان - قرار ملاقات با فرزند

سلام. در صورتی که اقامه دعوی حضانت از سوی زوجه صورت گرفته و زوج نیز متقابلا بر علیه ایشان دعوی روابط نامشروع اقامه کند و دادگاه خانواده تا روشن شدن نتیجه دعوی زوج ( نسبت دادن روابط نامشروع به زوجه) راکد مانده باشد و بعد از چند ماه زوجه بخواهد ملاقاتی با فرزندش داشته باشد که زوج از آن ممانعت میکند. آیا باید دادخواست دستور موقت مبنی بر ملاقات فرزند در دفاتر خدمات قضایی ثبت کند یا دادن لایحه ملاقات با فرزند به همان شعبه دادگاه خانواده که به مبحث حضانت رسیدگی میکند کفایت میکند و ایرادی ندارد؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام دستو موقت را از همان شعبه ای بگیرید که در حال رسیدگی به پرونده هست.