مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه غیر رسمی

با درود فراوان خدمت اساتید ارجمند
آیا وکالت نامه غیر محضری که در دفترخانه تنظیم نشده است و شرح مورد وکالت اعم از منقول و غیر منقول
در آن قید نشده باشد در مراجع قضایی اعتبار دارد؟
و آیا اساسا در وکالت نامه (حتی رسمی) باید مشخصات و محل و سایر توضیحات مربوط به مورد وکالت ( مثلا خانه یا ملک ) قید گردد تا اجرایی باشد؟
منت دار و سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر وکالت نامه باید در دفترخانه تنظیم بشود و مورد وکالت باید صریحا قید بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وکالت محضری ورسمی محل اعتبار است با حدود واختیارات مصرحه دران

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
وکالت حتما محضری بابد باشد و بستگی به حدود اختیارات درج شده در وکالتنامه دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اصل بر صحت اسناد است. نیاز نیست که وکالتنامه حتما رسمی باشد منتهی مراتب هیچ اداره ای با وکالت عادی کاری انجام نمی دهد زيرا احراز صحت آن مشکل بوده و تبعات منفی دارد.
اما در خصوص قسمت دوم سوال بله باید تمام مشخصات مورد وکالت تعیین و مشخص گردد.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
وکالت عادی اعتبار ندارد مگر اینکه در دادکاه احراز شود
در وکالتنامه هر جیزی که باید اجان شود دقیقا باید نوشته شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام وکالت نامه باید حتما رسمی باشد تا در مراجع اداری پذیرفته شود و مراجع اداری وکالت نامه عادی را نمی پذیرند