مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری به دیوان عدالت اداری

با سلام و خسته نباشید
شهرداری منطقه همدان مجوزی رو به یک ساختمان داده مبنی بر احداث دو طبقه پارکینگ، طرحی که تو این مجوز وجود داره و بنظرم کاربردش اینجا نبوده، باعث شده کف حیاط این ساختمان با کف حیاط دو همسایه مجاورش اختلاف سطح پیدا کنه، از طرفی همین اختلاف سطح باعث شده حیاط این ساختمان به حیاط دو همسایه مجاورش مشرف بشه، و شهرداری برای رفع این مشرفیت قصد داره 1/5 متر دیوار اضافه بکشه که این مشرفیت از بین بره، حالا اگه این دیوارو بخوان بکش دیوار ما ارتفاعش به چهار مترو بیست سانتی متر میرسه و باعث سایه اندازی میشه و حیاط ما میشه عین زندان! همه اینا بخاطر طرحیه که شهرداری داده وگرنه قبل از این اختلاف سطح وجود نداشته! حالا میشه راهنماییم کنید، مرسی واقعا
ضمنا بندی توی مبحث چهارم مقررات ملی ساختمان وجود داره که میگه:
مشخصات بر و کف زمین ساختمان ها باید بگونه ای باشد که ارتفاع کف زمین در هماهنگی با ارتفاع خیابان دسترس و زمین همسایه قرار گیرد.
بنظر شما بند بالایی میتونه توی ابطال پروانه ساخت توسط دیوان تاثیر داشته باشه.

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

باید دید صفر کوچه چگونه تو جواز تعریف شده یک کارشناس نقشه بردار میتونه صفر را نعیین کنه سپس ازتفاع براساس همان علی ایحال بنظر باید ابتدا به خود شهرداری شکایت کنید رای شهرداری قابل اعتراض در دیوان عدالت است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

موضوع را از کمیسیون ماده 100 پیگیری کنید