مشاوره حقوقی رایگان - ملک وراثتی

سلام وقت به خیر. صاحب منزلی هستم که تنها سه دونگ اون متعلق به من هست .... و در سه دانگ دیگر منزل که به نام مادر مرحوم بنده است دو سهم متعلق به اینجانب هست و هشت خواهر و برادر دیگرم که دوتن از برادرانم در قید حیات نیستند نیز در این سه دونگ سهم دارند ... بنده قصد خرید این هشت سهم را برای تعیین تکلیف سند منزل دارم ولی به دلیل اختلافات خانوادگی حاضر به فروش سهم خود نیستند برای بیرون امدن ازاین وضع و تعیین تکلیف سند منزل و برای جلوگیری از تنش و از جهت اینکه بنده بیش از نصف در ان خانه حق دارم ... به لحاظ قانونی چه امتیازی برای خرید سهم های دیگر در اختیار اینجانب هست؟ یک خانه ی ویلایی صد و شش متری

پاسخ ها :

منصوره  روستائي

سرکار خانم منصوره روستائي :

درصورتی که توافق ندارید با مراجعه به اداره ثبت و اخذ گواهی عدم امکان افراز ، نسبت به ثبت دادخواست دستور فروش ملک مشاعی اقدام کنید. اقدام اولیه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می باشد

مریم پایان طبری

مریم پایان طبری:

با سلام
شما میبایست از طریق دادگاه اقدام به اخذ دستور فروش مال مشاع بفرمایید.
در صورت تمایل به دریافت مشاوره بیشتر میتوانید با شماره ذیل تماس بگیرید:
طبری- وکیل دادگستری