مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماترک

با سلام و ادب.
1- اگر دادگاه حکم فروش ماترک را صادر کرده باشد آیا الان بعد از گذشت تقریبا 6 سال این حکم فاقد اعتبار است ؟ یعنی برای فروش قسمتی از ماترک که باقیمانده باید مجددا حکم فروش از دادگاه صادر شود؟
2- ما سه نفر از ورثه خواهان فروش سهم خود از یک قطعه زمین هستیم و بقیه ورثه حاضر به فروش نیستند و میگویند که حکم فروش مربوط به گذشته بوده و اعتباری ندارد سوال من این است آیا ما میتوانیم بدون مراجعه به دادگاه و گرفتن مجدد حکم فروش ماترک ، سهم خود را به شخص ثالثی واگذار نماییم ؟ اگر امکانش هست از چه طریقی باید اقدام کنیم لازم به ذکر است که این زمین قابل تقسیم نمیباشد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

مریم پایان طبری

مریم پایان طبری:

با سلام
بنظر میرسد شما دستور فروش مال مشاع را اخذ کرده اید. دستور مذکور فاقد اعتبارقضیه محکوم بها بوده و میتوانید از شعبه صادر کننده تقاضای ارسال به اجرای احکام کرده و طی تشریفات قانونی اجرا را بنمایید.
در صورت تمایل به دریافت مشاوره میتوانید با شماره ذیل تماس بگیرید:
طبری- وکیل دادگستری

جبار کابلی

جبار کابلی :

نه. رای اگر در متنش زمان مشخص شده باشد که نمیشود می تونید پیگیر تقسیم بشید ولی خواسته‌اند حتما باید تو رای باشه که بتونید از طریق اجرا بفروشید وگرنه باید مجدد دادخواست بدید

مهدی علی نجاتی

جناب آقای مهدی علی نجاتی :

در مورد ١ نياز به گرفتن حكم دوباره نيست همان حكم را درخواست اجرا ميكنيد
٢ اگه مشتري بيرون از دادگاه داريد نياز به هيج جيز نيست سهم خودتون رو با تراضي به اشخاص ثالث ميتونيد واگذار كنيد اما نه به اعلام وراث و رضايت وراث ديگر نيست ميتونيد بفروشيد و اگه نتونستيد سهم خود رو به شخص ثالث بفروشيد از طريق اجراي حكم درخواست فروش كل ملك رو برابر همان دادنامه قبلي ميخوايد و اجرا كارشناس تعيين ميكنه و قيمت گذاري و مزايده