مشاوره حقوقی رایگان - معاینه فنی بعد تعویض پلاک و صدور بارنامه

سلام خسته نباشید من کامیون دارم ماشین خریدم معاینه فنی گرفتم رفتم تعویض پلاک ایا بعد تعویض پلاک معاینه فنی جدید لازمه بگیرم در صورتی که هنوز معاینه فنی کامیون اعتبار دارد
و ایا با این پلاک جدید و معاینه پلاک قبلی برای من بار نامه صادر میگردد
ممنون میشم منو راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

مهدی علی نجاتی

جناب آقای مهدی علی نجاتی :

نيازي به معاينه فني جديد نميباشه چون شماره شاسي و ... در معايته فني ثبت شده و تنها شماره پلاك عوض شده