مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

بسمه تعالی
‏‏احتراماً؛ به عرض می رساند: بنده ثمره سالها تلاشم در کارگری یک قطعه زمین به مساحت 1000متر در سال 69 خریداری نموده ام که سند قطعی و مدارک مالکیت را تمام و کمال دارم، و همین دلیلی بر و عدم حضور بنده طی این سالها بوده است . همچنین مدتها در تهران ساکن نبودم و نتوانستم به زمین سر بزنم اکنون که پیگیری کردم متوجه شدم که زمین من مرکز باغی 5000متری است که دیوار آن خیلی قدیمی است و کاه گلی و شخصی آن را تصاحب کرده. در واقع زمین 1000متری من مرکز باغ 5000متری متصرف قرار گرفته. بنده به دلیل شرایط بد مالی و نداشتن سواد و اطلاعات کافی از حق و حقوق خود هیچ اطلاعی ندارم . و متصرف در زمین بنده اتاقی بنا کرده، شرایط درختان و اتاق چیست ؟ و این که ایا میتوانم بدون پرداخت پولی زمین خود ر اپس بگیرم یا خیر ؟ حتی اگر 20سال تحت تصرف باشد و دارای درخت؟ احتمالا همان سال 69 که بنده ملک را خریداری نمودم باغ بوده ولی متاسفانه من از حدود دقیق ملک خود اطلاعی نداشتم بنده هیچ پناهی جز خداوند و شما ندارم حتی هزینه گرفتن وکیل لطفا پاسخ من را بدهید السلام علیکم و رحمة الله‌ وبرکاته‏

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
باید یک مقداری هزینه بکنید لاجرم، شکایت تصرف عدوانی مطرح بکنید و همچنین مالکیت.
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه بکنید برای ثبت شکایت تا حدودی هم راهنمایی میکنند به نوع شکایت .

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

برادر عزیز
بالاخره باید یک شخص قانون دان بدنبال زمینی که تاکنون نمیدونستید کجاست را برایتان احیا کند واین کار هم ساده نیست