مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضي شعبه به دفتر تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1399/11/08

وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1399/11/08 تغییر کرد این جمله یعنی چه؟ سوال بنده در خصوص پرونده ای هست که بنده خواستار ابطال رای داوری را کرده ام و به تاریخ 99/10/10 جلسه رسیدگی دادگاه گذاشته بود که بنده به جلسه نرفتم به خاطر بیماری که دارم و گویا طرف بنده نیز لایحه ارسال کرده بود

پاسخ ها :

شیوا مقدسیان

شیوا مقدسیان :

سلام دوست محترم
پرونده را از شعبه پیگیری کنید
اگر وقت رسیدگی ابلاغ شده است به شما در وقت مقرر مراجعه اگر وقت رسیدگی انجام گرفته است منتظر دستور بعدی دادگاه یا اگر اماده صدور رای رای است منتظر صدور رای باشید