مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام بنده 3سال و نیم قبل یک اپارتمان 3طبقه روی پیلوت را از شرکت تعاونی مسکن کارکنان اموزش و پرورش یکجا خریدم 20درصد از مبلغ را برای وقتی گذاشتیم که پایانکار بگیرن و سند ملک را به نام من انتقال بدهند هردفعه که مراجعه کردم گفتن هنوز پایانکار نگرفتیم بعد از 2سال تا اینکه رفتم گفتم بدید خودم برم دنبال پایانکار گفتن وقتی اثاث کشی میکردیم سند گم شده یک نفر از طرف خودم فرستادم اداره ثبت پیگیری کرد با کلی دوندگی بعد گفتن تعاونی بیاد برای امضا و تحویل سند وقتی امدن گفتن تعاونی منحل شده و باید صبر کنی یکساله هنوز تعاونی منحل هست چون شاکی دارن کسی هم جواب نمیده وکیل گرفتم بعد از مدتی بروبیا وکیل گفت من بین شما داور میشم از این راه زودتر به نتیجه میرسی حالا بعد از این همه وقت و دوندگی رای داوری برای من اورده که مبلغ باقی مانده را به حساب دادگاه واریز کنم و دادگاه به من نامه بده برم محضر ساختمان پایانکار نداره و کلی بدهی و جریمه هم داره و اگر حکمی هم روش نباشه که احتمال زیاد هست و هیئت مدیره تعاونی هم میگه کاری از من ساخته نیست باید صبر کنی تا تصفیه شرکت بیاد یقین دارم که دروغ میگه و یجای کار ایراد داره بفرمایید من چکار کنم از چه راهی اقدام کنم در ضمن فقط قولنامه بنگاهی دارم و رای داوری اونم بدونه کد رهگیری، به نظر شما وکیل که رای داور داده میتونه به به نفع شرکت تعاونی کار کرده باشه اخیرا متوجه شدم که کارای شرکت تعاونی را انجام میده ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید در دادگاه دادخواست الزام به اخذ پایان کار و الزام به انتقال سند به طرفیت شرکت بدهید

در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید