مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به سرقت

سلام من زن سرپرست دو فرزندم و بنا به احتیاج مجبور به کار در خانه مردم شدم و الان پس از 4سال بدون هیچ مدرکی مرا متهم به سرقت گردنبند کردند و من فورا ادعا شرف کرده و از ایشان شکایت کردم اما انها 3 روز پیش پیغام دادند که نصف پولشو بده و الباقی 2تا3ماه دیگه حالا من موندم چه کار کنم چون انها قدرت مالی دارند میترسم بتونن غیر قانونی و با پول مرا محکوم کنن و از طرفی میترسم که با دادن پول برام مشکل درست بشه تورو خدا راهنماییم کنین ممنونم

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام و وقت بخیر
بهرحال اونها که این اتهام را متوجه شما کرده اند بایستی دلیل به دادگاه ارائه دهند تا شما در مقابل آن از خود دفاع کنید مثلا دوربین مداربسته یا شهودی که به چشم دیده اند شما این کار را انجام داده اید
اگر چنانچه دلایل ارائه شده ضعیف و غیرقابل استناد هستند جای نگرانی نیست در غیراینصورت سازش قطعا بهترین راهکار هست.