مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال

با سلام و احترام
بنده تعداد دستگاه چرخ خیاطی به قیمت 100 میلیون در اختیار فردی برای تولیدی قرار دادم و با وی قرارداد کرایه بر روی تعدادی از چرخ ها و قرارداد مضاربه بر روی تعداد دیگر از چرخ ها بستم اما فرد عامل در زمان قرارداد تعدادی از چرخ ها را به کارگاه همکار خود انتقال داده است و حالا بعد از اتمام قرارداد و تحویل تعدادی از چرخ ها کارگاه دوم که چرخ ها در آن قرار دارد به علت مشکلات مالی با فرد عامل ادعای مالکیت به جای طلب خود از فرد عامل دارد. ما چطور می توانیم به اموال خود دست پیدا کنیم؟ لازم به ذکر است که فرد عامل نتوانسته در دادگاه حقوقی مالکیت چرخ های تحویلی به نفر دوم را اثبات کنه و پرونده منع تعقیب خورده ولی ما هم فاکتور چرخ ها را داریم و هم قرارداد و هم شاهد که اثبات کنیم چرخ ها برای ماست.

پاسخ ها :

یک وکیل

بهتر است دادخواستی با موضوع استرداد مال منقول علیه این دو نفر مطرح نمایید