مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل و نفقه

سلام. خانمی شوهرش 22ساله با هم ازدواج کردن . برای درخواست اجرت المثل میخواد اقدام کنه. شوهرش حقوق ماهیانه 4میلیون تومان از اداره برق میگیره. اجرت المثلش تقریبی چقدر میشه.؟ و ایشون 8ساله که ترک نفقه کردن و هیچ گونه نفقه نمیدن فقط یه خونه رهن و اجاره کرده ماهی دو بار سر میزنه. هیچ هزینه ای دیگه ای پرداخت نمیکنه. ایا میشه ترک نفقه شکایت کیفری اش کرد؟ استشهاد محلی داره حتی امام جمعه محل هم تایید کرده . ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

تعیین اجرت المثل به وسیله کارشناس اجرت المثل انجام می شود و تعلق گرفتن اجرت المثل و میزان آن به اظهارات زن (قصد رایگان انجام دادن کارها را نداشته باشد) و مرد و در صورت نیاز شهود و مدت زمانی که دادخواست اجرت المثل در آن دوره از سوی زن داده شده و همچنین میزان مسئولیت و شرایط زندگی و نوع کارهایی که زن انجام داده است، بستگی دارد. به طور حدودی برای هرسال زندگی مشترک مبلغ یک میلیون تومان تعیین می شود. امکان طرح شکایت کیفری ترک نفقه وجود دارد و در صورت اثبات استطاعت مالی مرد از سوی دادگاه و همچنین اثبات تمکین از سوی زن، طبق قانون مجازات خواهد داشت ولی معمولاً کمتر قضاتی حکم به حبس می دهند و تلاش در جهت سازش خواهند کرد. راه حل بهتر طرح دادخواست حقوقی تعیین نفقه گذشته و حال است.