مشاوره حقوقی رایگان - عقب افتادن اقساط اعسار

با سلام. بنده به شخصی بدهکار بودم و حکم جلبم رو گرفته بود و 70 روز زندان بودم که اعسار زدم و قبول شد. صد میلیون پیش دادم ماهی 4 میلیون. الان دو ماه هست نتونستم قسطم رو پرداخت کنم. سوالم این بود آیا الان به خاطر تعویق دو تا قسط میتونه حکم جلب من رو بگیره؟ اگر دستگیر بشم با پرداخت مبلغ اقساط معوقه میتونم آزاد بشم یا از من سند میگیرن؟ ممنونم ازتون.

پاسخ ها :

عقب افتادن اقساط اعسار حکم جلب به دلیل عدم پرداخت اقساط اعسار اعسار از پرداخت بدهی اقساط معوقه اعسار