مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست استرداد خودرو

با سلام. من سال 90 خودرویی رو فروختم. خریدار رفت برای تعویض پلاک، شاسی و بدنه مطابقت نداشت و من در شورا محکوم شدم به پرداخت مبلغ 20 میلیون تومان. حالا میخوام هزینه رو پرداخت کنم ولی شورا گفت باید دادخواست استرداد خودرو و تامین خواسته بدم. نمیدونم چه متنی باید بنویسم. لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

دادخواست استرداد خودرو دادخواست تامین خواسته دو تکه بودن خودرو تعویض پلاک خودرو استرداد خودرو تامین خواسته خودرو