مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست استرداد خودرو

سلام، وقت بخیر. خانومم در دادگاه تمکین ادعای شاغل بودن کردن که ایشون خانه دار بودن و الان هم بیکار هستن. گفتن که دو دستگاه خودرویی که بنده خریداری نموده ام و به نام ایشان منتقل نموده ام ایشان خودشان درآمد کسب نموده و خریداری کرده اند. پسرم هم حاضر هست که خانه دار بودن ایشون رو شهادت بدن.

آیا با توجه به این که همسرم خانه دار هستند میتوانم شکایت مطالبه وجه دو دستگاه خودورو که به نام ایشان منتقل نموده ام را از دادگاه استرداد نمایم. همه قرارداد ها و مبالغ خودورو ها از حساب بانکی بنده پرداخت شده است. لطفا نحوه نوشتن دادخواست رو توضیح بدید. باتشکر.

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

قرارداد ها باید بررسی شود و حتما قبل از دادخواست با وکیل مشاوره حضوری داشته باشید نا با مطالعه قراداد پاسخ مطلوب را خدمتتون بدن

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
چنانچه ثمن معامله از حساب مستقیم شما و توسط شخص شما به حساب فروشنده واریز و یا به ایشان تحویل شده بنظر می رسد مبالغ پرداختی قابل مطالبه باشد.

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

شما خودتون بهش اگه انتقال سند خودرو دادین بعید به نظر میاد استرداد خودرو رو دادگاه قبول کنه ناچار بایستی مطالبه وجوهی که به حساب خانم زدین اقدام کنید و پرینت مبالغ رو ضمیمه کنید واستشهادیه هم بزارید بعداز محکومیت قطعی میتونید پلاک رو توقیف کنید البته اگه همسرتون اقدام به مطالبه مهریه برعلیه شما بکنه وحکم بگیره یکم سخت میشه ودر نهایت با محکومیت وی میتونید از بابت مهریه لحاظ کنید وتهاتر کنید