مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست استرداد خودرو

با سلام. بنده در مورد معامله ای با شخصی که هیچ یک از تعهداتش رو انجام نداده بود، قرداد فی مابین و وکالت نامه اعطایی به ایشان را از طریق دادگاه فسخ نمودم. حال برای استرداد خودرو دادگاه میگه باید دادخواست استرداد خودرو بدهی. نحوه تنظیم دادخواست برای استرداد مقوم قیمت خودرو باید ثبت شود. بنده در شرح شکایت و با اشاره به رای صادره قبلی که معامله را فسخ نموده همراه با مسترد نمودن خودرو، آیا تقاضای خسارت یا چیز دیگری که یک سال و نیم ماشین بدون پرداخت پول صاحب شده بود، باید درخواست بشه؟ خواهشمندم بنده رو در مورد تنظیم درست شکایت راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

بله می تونید ضمن استرداد مطالبه خسارت ایام توقف ازش بخواید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام
شما باید دادخواست استرداد خودرو را ارائه کنید ، و اگر قیمت خودرو بالای بیست میلیون تومان است ،آن را به مبلغ دویست و یک میلیون ریال مقوم کنید تا به دادگاه حقوقی ارجاع شود.
اگر تمایل داشته باشید میتوانید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ،با جلب نظر کارشناسی نیز تقدیم کنید و خسارات ایام تصرف را نیز از ایشان مطالبه کنید.
موفق باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در تهران هستید حضوری بهتر میتوانم کمکت کنم، اگر نه از طریق واتساپ به من پیام بدید