مشاوره حقوقی رایگان - مرگ مشکوک پدر

با سلام. پدرم چند روز پیش بر اثر ایست قلبی فوت کرد. چند تا مورد باعث شده که فکر کنم که ایست قلبی پدرم خود به خود نبوده و دلیلی داشت. چون پدرم با نامادری ام مشکل داشت و نامادری ام با شخص دیگری رابطه داشت. چند سال پیش پدرم فهمیده بود و برای همین برای رفت و آمدهاش و تماس هاش حساس شده بود ولی طی دو سال گذشته این حساسیت کمتر شده بود و باز هم‌ نامادری ام با شخص دیگری در رابطه بود. پدرم خانه که سند رسمی داشت را فروخت و نصف خانه و ماشینش را به اسم همسر دومش کرد و دقیقا 9 ماه بعد پدرم فوت شد. چند ماهی بود که پدرم بیماری معده داشت و دکتر هم‌ گفته بود مشکل ریوی داری و قبلا هم اسپری آسم استفاده میکرد ولی نامادری ام مدام پدرم رو به تجمعات میبرد مهمونی عروسی و ... حتی روز قبل فوتش هم تو خونشون برای بچه دختر نامادری ام تولد گرفته بودن با توجه به این که خونه و ماشین و به اسمش کرده بود و با اون شخص هم در رابطه بود، احساس میکنم که عمدا میخواست پدرم رو به کرونا مبتلا کنه که فوت کنه. در بیمارستان هم دکتر ها گفتن ایست قلبی و مشکل مغزی و کرونا داشته ولی دکترش گفت که من نمیفهمم چرا فوت شده. الان مشکوک هستم که پدرم رو عمدا برای فوتش یا با دارو مسوم کردن که ایست قلبی کرده یا عمدا به کرونا مبتلاش کردن. چی کار باید بکنم که شک من برطرف بشه که پدرم خودش فوت شده یا باعث مرگش شدن. چون پدرم رو دفن کردیم.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

با سلام
با درخواست وراث و تشکیل پرونده میتونید درخواست نبش قبر و کالبد شکافی بدین ولی بعید میدونم به نتیجه ای برسید