مشاوره حقوقی رایگان - مشکوکم به مرگ پدرم از دهن نامادری شنیدم که بدون اطلاع پزشک در بیمارستان چیز که براش سم بوده دادن بهش

اگر کسی باعث مرگ جانباز شود به طوری که طبیعی جلوه کند در صورت ذینفع بودن خودش چگونه باید ثابت کرد و اقدام نمود ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

از خدمت مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید...همه مستندات باید دقیقا بررسی شود