مشاوره حقوقی رایگان - اثبات انجام قتل

به سلام خدمت تمامی همکاران محترم و وکلا و مشاورین گرامی سامانه خیلی خوب دادراه. با احترام به عرض میرسانم اینجانب مردی هستم 46 ساله که متاهل میباشم. یک مشکل و عذاب وجدان وجودم را گرفته و برای همین از شما عزیزان درخواست راهنمایی را دارم. اینجانب در بین سالهای 70 تا 75چون که معتاد مواد مخدر صنعتی بودم و هنوز ازدواج نکرده بودم برای تهیه مواد مورد نیاز به برادرم که 6سال از من بزرگتر است زنگی میکردم چون برادرم با رابطه نامشروع بایک زن فاحشه وبه گفته انها صیغه بودند زن فاحشه قبل از ارتباط به برادرم به خودفروشی وفروش مواد خرج خودش ودودختر ویک پسر را که بابیان خوداو پسر ویکی از دختران از شوهری که از ان طلاق گرفته بود داشت ودختر کوچکش راقبل از رابطه به برادرم از یک مرد که حتی صیغه موقت هم نبوده داشت.بعد از رابطه برادرم بااین زن کار قاچاق وفروش مواد راادامه داده بودند طوری که برای تهیه وخرید مواد کارگر بارکش به خودبه زابل برده وجنس راآبندی وباافراد تا مشهد میاوردند.یک یا دوسال بود که من باانها زندگی میکردم که از یک نوبت که باز برای اوردن جنس میخواستند بروند متوجه شدم که اینبار مادر زنش راکه کهنسال بود باگدایی روزگار خودم رامیگذراند وحتی بیمار نیزبود وبه سختی راه میرفت .وهیکلی درشت وشکم بزرگی داشت.برادرم وزنش وچون که پول حمل ندهند تصمیم گرفتند که مادرش رابا خودبرده واونیز مواد آبندی خورده وبیاورند.انها بعد از چند روز از زابل به همراه چند بارکش ومادرش برگشتند.بارکشها همگی بارتحویل ورفتند اما مادر بدبخت یک مقدار راتخلیه ومقدار زیادی هنوز درشکمش مانده بود باگذشت یکروز دیگر متوجه شدیم که مادرش حالش بدشده وکسره درحال چرت زدن بود که زنش مشکوک شد که حتما یکی از آبندی ها در شکم مادرش سوراخ ویاباز شده که حال مادرش بدشده درمحل زندگی انها مطب دکتری بود که پزشک معمولی وعمومی بود رابرای دیدن مادرش اوردند که دکتر نیزمتوجه علت بدی حالیش شده بود اما انها بادادن پول دکتر راراضی کردند که به پلیس اطلاع ندهد.زن به فکر حال وخیم مادرش نبود وفقط میخواست هرطور شده جنسهای داخل شکم مادرش راتخلیه کندو برای همین از هرراهی که به ذهنش میرسید انجام دادولی موفق نشدند وعاقبت فردای انروز مادرش فوت کردوبرای تعیین علت مرگش نیزاز همان دکتر استفاده کردند که هنوز برادرانش متوجه نشده اند جنازه را جمع کنند.درضمن دکتری که به انها همدست بود از حال حاضر فوت کرده است.فکر از برادران زنش که بازن تنی حساب میشد ومادرش قبل از فوت بهمراه او زندگی میکرد از نظر مالی خوب نبود واعتیاد هم داشت موقعی که خبردار شد وامد به مرگ مادرش مشکوک شد وفهمید که مادرش چطور فوت شده اما برادرم وزنش یا دادن مقداری پول وباوعده وفریب که باز بیشتر به اوخواهند داد دهان اورابستند که دوبرادر دیگرشان که از پدر جواب بودند وناتنی میشدند از علت میگم مادرشان بویی نبرند که اونیز سکوت وخاکسپاری انجام شد وتمام شد.این رابگویم که اینجانب چون اعتیاد داشتم ودران زمان میترسیدم که جایی عنوان کنم وهمان طور روزها وسالها گذشت ومن مواد رابه کمک خداکنار گذاشتم وازدواج کردم وهمکنون هم دارای دوفرزند هستم.اما این قضیه تا 7یا8سال که برادرم وزنش درجاده دستگیر شدند که نکن اعدام برادرم وچند سال طولانی برای زنش صادر شد که به پیگیری واعتراض حکم اعدام به حبس ابدشکسته شد درهمان زمان مادرم فوت کردوپدرم تنهاماند.برادرم وزنش درشیروان زندان بودند اما بخاطر بچه کوچک پسر که از زن اون برادرم بودوطلاق داده بود پدرم را راضی کردند که بخاطر تنهایی بچه خانه است راکرایه بدهد وباوسایل زندگیش درخانه ایدر شیروان برود.زنش بعد چند سال بخاطرداشتن دخترنوجوان وبچه کوچک عفوخورد وازاد شد وبرادرم به سندبرای کاربه زندان بازامد که روزها خانه بود وشبها سر کار میرفت.برادرم وزنش کم کم به جان وسایل خانه پدری افتاده ووقتی به خودش فهمید که هیچی نمانده بود وبا سواستفاده از سادگی پدر راراضی به خرید ماشین پراید کردند به بهانه این که برای رفت وامدپدر به دکتر ویامشهد.برادرم ازاد شد این مشهد بازگشت وپدرم راهم بافریب مجاب کردند که خانه اش درمشهد رافروخته تا دربجنورد که زنی برایش پیدا و ازدواج کنددر کل دراین چند سال پدر راچنان شستشوی مغزی داده بودند که بافرزندان دیگرش که 4پسر ویک دختر هستیم اجازه رفتن وامدنمیداد وحتی موبایل پدر راباترفندی گم وگور کردکه ما از احوالش خبردار نشویم.تا 3سال قبل متوجه شدیم که پدر رابه مشهد وخانه اش اورده وبادسیسه وحیله پدر راقرص های خواب خواب آور داده وهمه مدارک وکارت بانکی هایش راگرفته واجازه نمیدهد برای قدمزدن هم بیرون برود اما به ما خبرنداده بود که پدر افسردگی گرفته ودچار آلزایمر شده .پس از فوت پدر که وقتی پرسیدیم وصیت نامه دارد که اما وراث هم بودند وشنیدند که پدر وصیت خانه ندارد وهمه چیزرا شفاهی به من واگذار کرده .وبعد عنوان کردکه ماشینش راکه چون پدر رادکتر برده بود دزدیده اندبرای همین پدر نصف یکی از باغهای انگور راکه دربجنورد است رابه من داده وباقی باغ راهم پولش راداده وخریده ام که حتی برگه ای باامضا 3شاهد دارم وخانه اش رابه من سپرده که بفروشم وخرج کفن ودفنش وخیرات کنم.باگذشت چند سال از قضیه قتل مادر زنش وبیاد اوردن اتفاقها به مرگ پدرم هم مشکوکم ومدارکی هم به دست اوردم از محل نگهداری گمشده ها وگدایان درمشهد که استعلام گرفته وبرگه چاپی موجود است که درطول 3سال پدر رابه عنوان گمشده دران مرکز پرونده داشت.حالا اینجانب میتوانم به ارایه این زندگی استعلام محجوریت پدر رابگیرم وتمامی اموال رابرگردانم وایااگر قتل مادر زنش راعنوان کنم پیگیری میشود .چون ابندی ها داخل چند لایه پلاستیک بوده وپلاستیک هم تا صدها سال تجزیه نمیشوند ومدرک درقبر موجود است.واگر عنوان کنم خودم زیرسئوال ومتهم نمیشوم.??!!!لطفا مرا راهنمایی کنید باتشکر
درضمن اگر بخواهم موضوع قتل راعنوان کنم باید کجا وچطوری مراجعه کنم???وبرای تایید محجوریت پدر گواهی استعلام که تاریخ ها وعلت نگهداری دران به علت گمشده چرا عنوان ولگرد وفراموش کردن آدرس عنوان شده وتاریخ انها به 2 و3سال قبل از فوت قبل شده به کجا وچگونه مراجعه کنم.ممنونم...اجرکم عندالله...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادستانی موضوع را پیگیری کنید.
ولی توجه داشته باشید در صورت انکار صرف ادعای شما کافی نیست و موضوع قابل اثبات نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نظرم چون شما در قتل مادرزن برادرت نقشی نداشتی و شاهد ماجرا نبودی و پدرت هم خودش رفته پیش برادرت و شما برادر و خواهرهای دیگر در زمان زنده بودنش پیگیر وضعیت او نبوده اید و خودت تازه از ماجرای اعتیاد خلاص شدی وزن وفرزند داری ، اثبات این موارد سخت و وقت گیر است، پس واگذارشان کن به خدا، اما اگر برادرت زن و فرزند رسمی ندارد آنچه که اموال دارد به شما به ارث می رسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد اطلاع در مورد فوت مادر زن ، برادر شما میتوانید اظهار عدم اطلاع
در مورد علت فوت نمایید و ...
ولی در مورد پدر خودتان ، شما
میتوانید ابتدا دادخواست اثبات حجر
پدر را اقامه نمایید
و سپس دادخواست ابطال انتقال اموال را مطرح نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوالهای خیلی طولانی را با تماس تلفنی بپرسید واقعا در این‌ مجال نمیگنجد.با تشکر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما مطلع از این قضیه بوده اید و اطلاع رسانی شما به مراجع قضایی انتظامی مسئولیت کیفری شما را نیز در پی خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات حجر می توانید اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق دادستانی موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است