مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

با سلام، پدر من چهل روز پیش به طرز مشکوکی در منزل فوت شدند. همسر ایشان (نامادری) به همراه دخترانشان و همین طور مدیر ساختمان فرم آمبولانس را از طرف فرزندان پدرم (یعنی ما و اسامی ما) پر کرده و انگشت و امضا زدند تا احتمالا بتوانند سریعا گواهی فوت رو بدون اطلاع و حضور ما برای پدرم بگیرند. خوشبختانه راننده آمبولانس با درایتی که داشتند متوجه موضوع شدند و پس از انتقال پدرم ایشان را به محلی که فوت شده برگرداندند و عنوان کردند که انتقال پدرم منوط به حضور فرزندان اصلی ایشان است. راننده آمبولانس همچنین برگه‌ای که حاوی اثر انگشت و امضای این افراد بود را یک روز بعد به ما تحویل دادند و عنوان کردند که این خانواده با او تماس گرفته و از او خواسته‌اند تا برگه را پاره کند. در حال حاضر ما در ابتدای پروسه شکایت از خانواده هستیم. سوالی که داشتم از حضورتون این هست که آیا شکایت تحت عنوان جعل (احتمالا برای گرفتن گواهی فوت و جواز دفن بدون اطلاع به ما) رو ما میتونیم در مورد این خانم و فرزندانشون پیش ببریم؟ ما در حال حاضر برگه اصلی را به آگاهی تحویل دادیم و راننده آمبولانس هم برای دادن شهادت اعلام آمادگی کرده‌اند.
نکته‌ مهمی که شاید لازم به ذکر باشد این است که بعد از عدم همکاری راننده آمبولانس با این خانواده، آنها به راننده آمبولانس تهمت زده و عنوان کرده‌اند که احتمالا در مسیر بلایی سر بدن پدرم آورده‌ و به ایشان آسیب زده‌اند.

پاسخ ها :

مرگ مشکوک پدر مرگ مشکوک گواهی فوت