مشاوره حقوقی رایگان - انجام ندادن کار در زمان تعیین شده

سلام. بنده با شخصی قرارداد اجرای کناف بسته ام که الان بیشتر از 3برابر زمان توافق شده سپری شده اما کار نصفش اجرا شده و مبلغ پرداختی نیز بیشتر از توافق قید شده است. این طولانی شدن تاثیر منفی زیادی داشته چون ملک رو اجاره کرده ام. از لحاظ کاری هم اعتبارم زیر سوال رفته.. لطفا بهترین کار که زودتر به نتیجه برسم رو بگید.سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

بعد از انقضای زمان قرار داد منحل میباشد . میتوانید به توسط دیگری انجام دهید و خسارات را مطالبه کنید