مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه تجدید نظرخواهی از دادنامه شماره ....

سلام. وقت بخیر من....... هستم,
ابلاغیه ای با موضوع تجدید نظر خواهی از دادنامه شماره .... به آدرس بنده ارسال شده است. تاریخ مراجعه 1397/07/30
این درحالیه که من نه از کسی شکایت داشتم و نه کسی از من شکایت کرده و تا حالا به هیچ دادگاه و یا دادسرایی مراجعه نداشتم.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام احتمالا ادرس اعلامی اشتباه بوده ولی محض رعایت احتیاط به شعبه نامبرده شده مراجعه کنید و این مطلب راقید کنید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام احتمالا اشتباه شده به شعبه مراجعه فرمایید