مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

سلام من حدود 10سال پیش زمین کشاورزی خریداری کرده ام و در قولنامه براش از ضلع جنوبی راه عبوری به عرض 3متر داده اند متاسفانه برای این راه هیچ کدام از همسایگان که کلا 2 نفرند با فروشنده زمین اینجانب 3 نفر میشن و فروشنده زمین به من دارای 2 قطعه زمین بوده قطعه زمین اول راه است و قطعه زمین دوم آخر راه چون زمین آخری راه نداشته و بن بست بوده مالک زمین من به دو قطعه زمین وسطی از زمین قطعه اول ورودی به زمینهای دو همسایه راه عبوری داده و آن دو همسایه به زمین آخری مالک زمین من راه داده اند و مدرکی دال بر اثبات این موضوع وجود ندارد (هیچ کدام از همسایگان ندارند) چون در زمان قدیم بصورت توافقی و شفاهی بوده و متاسفانه همسایگان قبلی که توافق کرده بودند زمینهای خودشون را فروخته اند و الان صاحبان جدید مانع از تردد اینجانب شده و ادعا میکنند مدرک بیار که از این راه حق تردد داری به همین خاطر مالکان قبلی اومده اند برای اینجانب سند تنظیم کرده اند که این راه از قدیم الایام راه زمین من بوده و هست هم خودشان و شاهدان ریش سفید امضا کرده اند و در محاکم قضایی شهادت داده و هم به تایید شورای اسلامی ده رسیده ولی قبول نمیکنند و ادعا میکنند اینها پس از فروش زمینشان به شما مدرک داده اند حال من از شما بزرگواران محترم تقاضا دارم راهنماییم کنید سپاسگذارم از زحمات شما بزرگواران

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید در دادگاه طرح دعوی کنید و دادگاه بر اساس نظر کارشناسی رای میدهد