مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دوتکه

من سال 94 یک پراید را فروخته ام و وکالت دوماهه برای تعویض پلاک دادم و فکر کردم کار تمام شده است ، تا اینکه سال 98 چند تا قبض جریمه با شماره پلاک اون ماشین برام فرستاده شد، وقتی رفتم تعویض پلاک فهمیدم که هنوز ماشین به اسم منه، برای همین دستور توقف موقت از دادگاه براش گرفتم و امسال بهم اطلاع دادن که ماشین تصادف کرده و الان تو پارکینگه، منم با صاحب الان خودرو رفتیم تعویض پلاک برای برای کارای تعویض پلاک که فهمیدم این ماشین سال 95 یه تصادفی داشته و الان دو تیکه حساب میشه، واسه همین تعویض پلاک نمیشه، الان من برای گرفتن پلاکم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

عدم تعویض پلاک خودرو دو تکه تعویض پلاک خودرو خودرو دو تکه پلاک خودرو خودرو