مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و درگیری

من با صاحب خونه خودم درگیر شدم و داستان به این صورت بود که ماشینم رو برای تعمیر به ایشان دادم تا درست کند متاسفانه به طور عجیبی بسیار بد درست کرده ماشین رو و من زمانی که گفتم میرم اتحادیه شکایت میکنم در جواب به من گفته که هرکار میتوانی بکن و من سری به سمت خونه حرکت کرده و بعد از رسیدن مشاهده ناراحتی گریه کردن همسر خود بوده که با گریه تعریف کرده که صاحب خانه در زمان نبودن من در خانه امده و حرفها و پیشنهادهای بی شرمانه ای داده است و من با شنیدن این حرف کنترل خود را از دست داده و زمانی که به مغازه او رسیده دیدم که با یک چوب دستی به سمت من امده و من هم بخاطره دفاع از خود یک ورق که شباهت به قمه داشته رو جهت دفاع از خود برداشته ولی هیچگونه ضرب و جرحی و آثاری بر جان او نمانده و اینکه او شکایت کرده که او با قمه امده و قدرت نمایی نموده و مرا تهدید کرده با این حال چه حکمی برای من خواهد امد. و چطور باید دفاع کنم از خودم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر می رسد با شرایطی که توضیح دادید شما باید حمله کنید نه دفاع یعنی شما باید شکایت ثبت کنید برای موارد گفته شده