مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض بیمه به رای پرداخت دیه در دادگاه

باسلام. میخواستم بپرسم که دادگاه برای من حکم صادره کرده و گفته که 43/3 درصد از مبلغ دیه به من تعلق میگیرد و رای صادر شده. آیا بیمه میتواند به رای و حکم اعتراض کند و مقدار درصدی که مشخص شده رو کمتر کند و یا کلا از پرداخت دیه امتناع بورزد؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه طرف دعوی شما بیمه باشد می تواند اعتراض نماید در غیر این صورت خیر نمی تواند و باید عین رای دادگاه را در صورت بیمه بودن طرف پرداخت کند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم