مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اعسار

با سلام و احترام
بنده محکوم به پرداخت مهریه 8 سکه پیش و هر سه ماه یک سکه کامل شدم بعد از دوسال پرداخت با توجه به بالا رفتن بی رویه قیمت سکه و گرانی و خرج بالای زندگی و در آمدم که اکنون یک میلیون و سیصد هست تعدیل اعسار رو مطرح کردم که رای سه ماه یک سکه شکسته شد و رای بر پرداخت هر 6 ماه یکبار آمده
1/ هنوز هم رای آمده برایم غیر ممکن و فشار زیادی را متحمل میشوم چاره چیست؟
2/ موعد پرداخت سکه بنا به رای صادره قبل شهریور ماه می باشد توان پرداخت ندارم چی می شود:
3/نحوه اعتراض به رای دادگاه از طریق کجا می باشد
ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

دوست عریز اگر حکم تعدیل قطعی شد باشد امکان اعتراض نیست ودر صورت عدم پرداخت بنا به درخواست محکوم له توقیف میشوید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدبپردازی،سپس مجددتقاضای تقلیل نمایید.