مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه تاریخ تعدیل مهریه

با سلام و احترام
اینجانب بعد محکوم به پرداخت مهریه دادخواست تقسیط دادم و از هر 4 ماه یک سکه بعد از پرداخت 5 سکه پیش پرداخت 3 سکه از اقساط دادخواست تعدیل دادم که تبدیل به 7 ماه شد که با اعتراض زوجه در تجدید نظر هم 7 ماه تایید و رای قطعی شد سوال بنده این است که ایا 7 ماه از تاریخ اخرین اقساط پرداختی حساب میشود یا از تاریخ قطعی شدن رای تعدیل و در ضمن در کجای قانون درج شده ممنون میشم راهنماییم بکنید.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از تاریخ قطعی شدن رای تعدیل
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

پرسشگر :

من چطوری به قاضی اجرای احکام یا رئیس اجرای احکام بفهمونم که از روز قطعیت حساب میشه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از تاریخ آخرین قسط درست است. زیرا تعدیل ، تعدیل همان رای سابق است.