مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام و خسته نباشید 1 ماه از تاریخ چک برگشتی یک شرکت معتبر میگذرد اما هیچ فردی پاسخگوی ان نیست مبلغ چک 50 میلیون تومان میباشد حتی از نگهبانی شرکت هم راه نمیدهند و پاسخی برای وصول چک هم نمیدهند راه کاری که بتونیم سریعا به نتیجه برسیم چیست ؟

پاسخ ها :

سارا وثوقي ملائي

سرکار خانم سارا وثوقي ملائي:

سلام.دوست عزیز برای مطالبه وجه چک دو راه حقوقی و کیفری وجود دارد.چنانچه چک به روز بوده و وعده دار نباشد اگر ظرف مدت 6 ماه از تاریخ چک برگشت زده باشید و 6 ماه هم از تاریخ برگشت نگذرد شما میتوانید به دادسرای محل بانکی که برگشت چک را زده اید،مراجعه کرده و شکایت کیفری چک بلامحل تنظیم نمایید.
اما چنانچه چک مورد نظر وعده دار بوده باید دادخواست مطالبه وجه چک به انضمام کلیه خسارات دادرسی و هزینه های قانونی و در صورت وجود اموال تقاضای تامین خواسته نیز در دادگاه صالح حقوقی محل اقامتگاه خوانده مطرح نمایید.
موفق باشید.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

با تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک در محاکم حقوقی اقدام کنید، ضمنا تامین خواسته رو هم بخوایید تا بتونید در نزدیکترین زمان نسبت به توقیف اموال شرکت یا صادرکننده اقدام کنید