مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زن

یکساله ازدواج کردم و مهریه هیچ چیزی نگرفتم متاسفانه
همسرم الکلیه و رفیق باز و بیکاره و نمیتونم چیزی اثبات کنم (آخرین باشه ساعت 6 صبح اونقدر مست بود که درب منزل را شکوند و وارد خونه شد و توی خواب داشت منو خفه میکرد و متاسفانه دو نفر شاهدم نگذاشتن شکایت کنم و الانم حاضر نیستن بیان دادگاه شهادت بدن) برای الکلی بودنش شاهدها رفقا و خانواده اش هستن ولی کسی نمیاد به نفع من حرف بزنه
مستاجرم و بعد ازدواج با یه کیف لباس اومد خونم
بعد مشاجرات بخاطر موارد فوق بیرونش کردم از خونم (حتی یک ریالم تا حالا مخارج نداده و بارها من بهش پول دادم)
در حال گذروندن پروسه طلاقم و نمیخواد طلاق بده و اذیت کنه
من نفقه و اجرت المثل نمیخوام بخاطر اون چندماه زندگی البته اگر توی روال دادگاه اثر داشته باشه درخواست گرفتنش را بدم
و میدونم الان ناشزه به حساب میام و نفقه بهم تعلق نمیگیره از وقتی تمکین نمیکنم
میدونمم شرایط عسر و حرج منو طبق دو بند داخل عقدنامه فراهم کرده (ندادن خرجی و الکلی بودنش) و من قراره روز دادگاه به همین سه مورد استناد کنم
میتونم از دادگاه بخوام آزمایش الکل بگیرن و جوابش چقدر موثره در نظر قاضی؟ تو بهترین حالت چند بار در هفته میخوره الان حدود 20 ساله که همین وضعه
میخوام بدونم تو بدترین حالت که رضایت به طلاق نداره و میخواد منو اذیت کنه روال و حکم قاضی چی میتونه باشه و بعد چند جلسه به طلاق میرسم؟؟؟
من واقعا نمیخوام باهاش زندگی کنم و همین کافی نیست برای قاضی؟ باید منتظر باشم که قاضی هم بخاطر نبود قوانین قوی تر که پشت زن باشه منو ببره و بیاره؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بایستی از اهرم فشارها استفاده کنید .طبق قوانین قدرت طلاق در دست مرد و قدرت حقوق مالی دست زن میباشد