مشاوره حقوقی رایگان - عفو ٢٢ بهمن

همسر من دو سال حبس داره به خاطر دعوا و ضرب و جرح با شریکش. سابقه قبلی نداره (بار اولش هست). دیه رو پرداخت کرده. ولی شاکی رضایت نداده. تا 22 بهمن 99 ، 6 ماه و سه روز گذرونده. آیا عفو 22 بهمن شاملش میشه؟ اگر میشه آیا باید درخواست رد کنیم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلا، اگر سابقه حبس ندارد درخواست ازادی مشروط بدهند

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام بله نسبت به حبس شاملش میشود ضمنا میتوانید نسبت به کاهش حبس ایشان یک درخواست برابر قانون کاهش مجازات را درخواست دهد بررسی میکنند اگر شامل شود به ایشان تخفیف میدهند جهت پرداخت دیه نیز میتواند دادخواست اعسار بدهد