مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم حضور

باسلام بنده پارسال اپارتمانی پیش خرید کرده ام که زمان تحویل ان ابان 96بوده و هنوز تحویل داده نشده و تاریخ تنظیم سند آن ابان 97 است شخص مجربی اینطور بنده رو راهنمایی کرده که در روز تنظیم سند با مبلغ بدهیم به سازنده یا فروشنده ی ملک در دفترخانه حاضر شوم و گواهی عدم حضور او را بگیرم سوال من این است که این گواهی به چه درد من می خورد ؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

طرح دعوی با موضوعیت الزام به حضور در دفتر خانه وانتقال سند.یاالله

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در صورتی که نیاز باشه ثابت کنید که سازنده به تعهدش مبنی بر حضور در دفترخانه و تنظیم سند عمل نکرده است و الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارت عدم انجام تعهد خواسته باشید برایتان مفید است ضمن اینکه اگر دفتر خانه در قولنامه مشخص شده است امکان این گواهی وجود دارد و الا باید از طریق اظهارنامه اقدام کنید و دفتر مورد نظر را در اظهارنامه قید کنید و سپس گواهی عدم حضور هم بگیرید