مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

سلام.
مدیر ساختمان راپله ساختمان را که دیواراش بلکا بوده خراب کرده طبقات خود و دیگر همسایه هارو سرامیک کاری کرده ولی مال من طبقه دوم میباشد که مستاجر داده بودم ولی اون موقع تخریب تا چهار ماه بعلت تخریب مستاجر نداشتم الانم رفتن استشهادیه همسایه هارو جمع کردن علیه من شکایت کردن پول سرامیکاری مشاعات میخوان درحالی که راه پله اینجانب را تخریب و به حال خود رها کردن میشه راهنمایی کنید آیا بهترین راه چی هست منم برم شکایت کنم یا چی کارکنم تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با ارسال اظهارنامه به ایشان پاسخ دهید که تمام مشاعات را انجام دهند و بعد از انجام قسمت های مشاع طبقه مربوط به خود مبلغ را پرداخت مینمایم همچنین می‌توانید در صورت عدم انجام خود اقدام به انجام موضوع نمایید