مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تجهیز درب پارکینگ

با سلام. بنده مالک یک واحد آپارتمان 6 واحدی هستم و از زمان خرید تا به حال در آنجا سکونتی نداشتم. درب پارکینگ از نوع کرکره ای معمولی است به درخواست باقی ساکنین و برای راحتی ایشان و بدون اینکه به بنده اطلاعی بدهند روی درب پارکینگ فلاشر و سنسور چشمی و تایمر قرار دارند و بدون اجازه از یک واحد پارکینگ شخصی بنده هم استفاده میکنند. میخواستم بپرسم آیا بنده باید همانند ساکنین هزینه را بپردازم؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر اکثریت مالکان موافقت کرده باشند شما باید هزینه تعمیر مشاعات را پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرداخت این هزینه ها بر عهده تمام مالکین است و همه باید پرداخت کنند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینگونه موارد بهتر است که مسالمت آمیز حل وفصل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری باید هزینه پرداخت گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرداخت چنین هزینه هایی که مربوط بر مشاعات می شود بر عهده تمام مالکین و ساکنین مجتمع است و بنابراین شما نیز باید این هزینه را تقبل بفرمائید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر اکثریت مالکان موافقت کرده باشند شما باید هزینه تعمیر مشاعات را پرداخت نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای استفاده از پارکینگ شخصی که می توانید شکایت کنید ولی خصوص درب چون مشاع هست همه باید هزینه را بدهند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما میتونی اجرت المثل استفاده از پارکینک را هم از استفاده کننده بگیری

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در خصوص سنسور و... چنانچه با موافقت اکثریت بوده بله
در خصوص پارکینگ می توانید اجرت المثل دریافت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هزینه ها بر عهده تمام مالکین است