مشاوره حقوقی رایگان - نوع عدم تمکین

با سلام. بنده با همسرم دعوا کردم و متاسفانه در دعوا غیر عمد بینی همسرم شکست و برای مداوا خانوادش بردنش. ولی الان 1 ماه گذشته و هر چی بنده تماس میگیرم بر نمیگرده. الان باید چیکار کنم؟
و اینکه از من شکایت کردن. بنده هم احضار شدم کلانتری. بعد از مشاوره اونا درخواست ادامه شکایت رو داشتن. ولی متاسفانه الان حدود 8 روزه بعد از کلانتری میگذره ولی خبری از پیامک ثنا نیست. باید چیکار کنم و تا چند روز احتمالا طول می‌کشه که برام پیامک بیاد

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پرونده بعداز کلانتری به شورای حل اختلاف ارسال میشه وبعد به دادسرا تارسیدگی شود پرونده که به شورا ارسال شود احضاریه ارسال میکنند