مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام خدمت وکلای عزیز
همسر بنده حدود 7 سال پیش منزل مشترک را ترک کردند و من بعد از 2 سال دادخواست تمکین دادم که در نهایت به اجرایی رسید و پس از اجرای حکم باز نگشتند و منجر به نشوز همسرم شد در این بین همسرم درخواست طلاق دادند که درخواست ایشان رد شد حالا بعد از 5سال بعد از نشوز درخواست منزل مستقل نمودند که دادگاه رای به منزل مستقل دادند الان در مرحله اجرا می باشد اما همسرم مرا تهدید کرده که هرگاه بخواهم اجرای آن را به جا بیاورم فقط به مدت چند روز بیشتر تمکین نخواهد کرد و فقط قصد ایشان از این کار از بین بردن حکم نشوز است سوال این است اگر ایشان به زندگی برگردند و زمانی که من در محل کار باشم و همسرم بدون اجازه زندگی مشترک را یک هفته پس از تمکین ترک نماید آیا ناشزگی ایشان از بین میرود و من باید از نو درخواست تمکین کنم یا اینکه راه قانونی برای اثبات اینکه فقط قصد اذیت و از بین بردن حکم نشوز را داشته اند وجود دارد با کمال تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بله بعد مراجعت ، اگر همسرتان مجدد مسكن مشترك را ترك كند بايد دادخواست الزام به تمكين بدهيد مثل نوبت قبل مراحل و طي كنيد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به هرحال شما منزل راتهبه کنید تاحکم تان تایید شود درغیر اینصورت همسرتان میتواتد جهت پرداخت نفقه اقدام کند وطلاق بگیرد