مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی

سلام خسته نباشید.
بنده چند ماه پیش یک مشتری تلفنی از شهر دیگه ای داشتم که پول رو اخر هفته واریز کردن و ارسال افتاد برای اول هفته و وقتی اول هفته گوشی کارگاه رو برداشتیم کلی فحش از طرف این مشتری و همکاراش واسه ما اومده بود بخاطر جواب ندادن !
بعد منم بخاطر اینکار اومدم اذیتشون کنم و بعد شاکی شدن الان حسابم بستس ولی لامپارو فرستادم ! تو پیام هم به من گفتن که اگه لامپ ها رو بگیرن رضایت میدن !
الان اگه بگیرن و رضایت ندن یا یه شرط دیگه ای بزارن واسه رضایت چیکار کنم ؟؟
باید هرچی گفتن بگم چشم؟؟ یا اون پیامی که گفتن با همین لامپا رضایت میدن بکارم میاد ؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

عنوان شكايت چست ؟ شكايتي كه مبنا نداشته باشد به نتيجه نمي رسد /در جرايم مالي بايد مالي به نحو نامشروع وبلاجهت تحصيل شده باشد /پول گرفتي متقابلا لامپ ارسال كردي عملا جرمي محقق نشده

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام نیاز به توضیح بیشتر دارد و متن شما دارای ابهام است