مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه نمیدونم چقد حبس داده چقد تعلیق کرده

متولد 7/1/1373 ، شغل کارگر، باسواد، مجرد، ايرانی
و ساکن کرمان ، رودبار جنوب ، فاقد سابقه محکومیت کیفری بازداشت به دلیل عدم توديع وثیقه از تاريخ 25/7/1399 تا
مورخ 7/8/1399 و در حال حاضر آزاد با صدور قرار قبولی وثیقه داير بر حمل میزان نه کیلو و چهار صد و نود و هشت
گرم (498/9 ( ماده مخدر از نوع ترياک ، موضوع گزارش مامورين پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان ابرکوه و مفاد
کیفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب آن شهرستان به شماره ........... مورخ 28/7/1399،
با عنايت جمیع اوراق و محتويات موجود و پیوست در پرونده از جمله مفاد گزارش و صورت جلسه ی تنظیمی مامورين
مربوطه در تاريخ 25/7/1399 در خصوص نحوه ی کشف مواد به صورت جاساز از قسمت زير صندلی عقب درون
باک بنزين يک دستگاه خودرو پژو 405 به شماره پلاک ........... به رانندگی متهم و دستگیری وی به شرح
صفحه ی اول ، تحقیقات معموله در مرجع انتظامی و دادسرا، برگ صورتجلسه کشف و توزين و نتیجه ی آزمايش نمونه
مواد مکشوفه به شرح اوراق 13 و 54 ، اظهارات و اقرار صريح وبی شائبه متهم و ابراز ندامت وی در دادسرا و جلسه
ی رسیدگی دادگاه در خصوص اتهام انتسابی و ساير قرائن و امارات موجود و حاکم بر پرونده ، بزهکاری نامبرده از
نظر اين مرجع محرز و مسلم می باشد لذا دادگاه با عنايت به میزان مواد مخدر مکشوفه و کیفیت ارتکاب جرم و به استناد
ماده 1 و بند 4 ماده 5 و ماده 17 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب 1376 مجمع تشخیص مصلحت نظام
با اصلاحات و الحاقات بعدی و نیز با رعايت بند 30 بخش نهم جدول شماره 16 قانون مربوط به تعرفه های بودجه سال
1399 کل کشور ( افزايش 50 درصدی جرايم نقدی مندرج در قانون مبارزه با مواد مخدر ) متهم موصوف را به تحمل
78 ماه حبس تعزيری و 56 ضربه شلاق تعزيری و پرداخت مبلغ 152747100 جزای نقدی در حق صندوق دولت (با
احتساب ايام بازداشت قبلی ) و ابطال گذرنامه و ممنوعیت خروج از کشور به مدت دو سال محکوم و اعلام مینمايد. سپس
دادگاه با توجه به فقدان سابقه ی محکومیت کیفری متهم و پیش بینی اصلاح وی و وجود جهات تخفیف از جمله اقرار متهم
در حین تحقیق و رسیدگی و ابراز ندامت از عمل ارتکابی با اجازه حاصله از مواد 46 و 48 و 49 و 52 قانون مجازات
اسلامی مصوب 1392 قرار تعلیق اجرای 24 ماه از مجازات حبس و پرداخت يک دوم از جزای نقدی مشار الیه را به مدت
سه سال صادر و اعلام مینمايد و با تفهیم ماده 54 از قانون فوق الذکر به نامبرده اعلام می نمايد چنانچه در طول ايام تعلیق
مرتکب يکی از جرائم عمدی موجب حد ، قصاص ، ديه يا تعزير تا درجه هفت شود پس از قطعیت حکم اخیر مجازات
معلق نیز درباره وی اجرا خواهد شد

پاسخ ها :

قرار اجرای تعلیق مجازات تعلیق مجازات مواد مخدر تعلیق مجازات مواد مخدر