مشاوره حقوقی رایگان - ایا هزینه های درمانی بارداری و زایمان با زوج است و اگر برحسب شرایط خاص زوجه در بیمارستان خصوصی باشد

هزینه های درمانی بارداری و زایمان با زوج است و اینکه برحسب شرایط خاص زوجه و خصوصی بودن بیمارستان و سزارین شدن و زایمان زودرس و بودن بچه در دستگاه زوج نباید هزینه های را پرداخت کند؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

کلیه هزینه های ضروری زندگی از جمله هزینه ضروری پزشکی با زوج می باشد