مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بارداری و زایمان

سلام وقت بخیر. بنده 7ماهه باردار هستم و در منزل پدرم هستم درخواست ترک انفاق دادم و رد شد و همسرم هم الزام به تمکین دادن و رد شد چون منزل مستقل نداشتن و درخواست طلاق هم دادن خاستم بدونم اگرنفقه به خودم تعلق نگیره هزینه درمان این 7 ماه و زایمانم بر عهده شوهرمه یانه؟و اینکه بیمارستان خصوصی برم چطور؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

زندگی مشترک بر پایه مودت و رحمت الهی استوار است نه بر پایه شکایت و طرح دعوی.....شما باید بفکر فرزند تان باشيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به اینکه دادخواست الزام به تمکین زوجه ، رد شده است زوج باید هم نفقه و هم تمام مخارج بیمارستان را پرداخت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر علت رد شدن نفقه ناشزه بودن شما نبوده باشد. پرداخت هزینه ها با شوهرتان است چه خصوصی چه دولتی

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
هزینه های متعارف درمان قسمتی از نفقه است که باید بوسیله ی شوهر پرداخت بشه.هزینه بیمارستان خصوصی با رضایت شوهر ممکنه وقانونا مجبور به پرداخت چنین هزینه ای نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید و از طریق شورای حل اختلاف نفقه خود را مطالبه کنید با توجه به اینکه دا‌دخواست الزام به تمکین زوج رد شده نفقه به شما تعلق می گیرد و رد شدن شکایت ترک انفاق به معنای این نیست که شما نمی توانید نفقه را مطالبه کنید.
هزینه های درمان نیز در حد متعارف قابل مطالبه است.
بیمارستان خصوصی به نظر قابل مطالبه نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هزینه های مربوط به زایمان قابل مطالبه است. البته هزینه های یک بیمارستان متوسط نه بیمارستان خیلی سطح بالا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه برعهده زوج است علت هزبنه باید متعارف باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه های متعارف درمان قسمتی از نفقه است که باید بوسیله ی شوهر پرداخت بشه اگر الزام به تمکین رد شده همسر شما باید نفقه شما را پرداخت کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه های زایمان و درمان در حد متعارف جز نفقه و با زوج است ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هزینه زایمان جز نفقه است زوج باید تأدیه کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به رد شدن تمکین نفقه و هزینه ها بر عهده شوهرتان می باشد دادخواست نفقه دهید