مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل شرکت در سایت شرط بندی

سلام من 5یا6ماهه پیش توسایت شرط بندی بازی کردم یک مبلغ زیادی ازدست دادم وبعد یک مبلغ جمعا1تومنی برداشت داشتم والانم یه یک ماهی هست که حسابام مسدودشده وپیامکی چیزی هم برام نیامده والان نمیدونم چی کار کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر ابلاغ از مراجع قضایی باشید.
اگر سابقه نداشته باشید معمولاً مشکلی پیش نمیاد.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به پلیس فتا مراجعه کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید به مرجع مسدود کننده حساب مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حساب بانکی شما بعلت تراکنش در سایت های شرط بندی مسدود شده است
برای رفع مسدودی باید از طریق مرجع مسدود کننده پیگیری نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از بانک مربوطه شعبه مسدود کننده حساب را بپرسید .
موفق باشید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم از طریق بانک شماره نامه و مرجع مسدودی حساب را استعلام و سپس حضوری پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی برای ثبت نام در سامانه ثنا مراجعه نمائید و منتظر ابلاغیه از مراجع قضایی بمانید.
معمولاً در چنین شرایطی، مشکل حادی به وجود نخواهد آمد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در سامانه ثنا ثبت نام کنید تا اطلاعات پرونده شما در آنجا دیده شود اگر سابقه
ای نباشد مشکلی پیش نمی‌آید