مشاوره حقوقی رایگان - مسدودشدن حساب بانکی

سلام تو سایت شرط بندی فعالیت داشتم یک ساله حسابم مسدود شده هرکاری که گفتن انجام دادم هنوز خبری نشده چه کنم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

می‌بایست حضوری پیگیری نمایید ، برای اخذ توضیحات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست ابتدا در سایت قمار ثبت نام کنید

مدارک خود را بارگذاری نمایید

سپس منتظر ابلاغ دادگاه باشید یا به صورت حضوری موضوع را تسریع بخشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید

ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد و بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که توقیف شده پیگیری کنید.
دادستانی بعد از مدتی پرونده را جهت رسیدگی به دادسرای شهر محل سکونت خودتان ارسال می کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد
منتظر بمانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما به صورت کلی و بدون پرواختن به جزئیات مطرح شده است . اشاره نفرموده اید که چه اقداماتی دقیقا انجام داده اید که با وجود آن هنوز اقدامی از سوی مرجع مسدود کننده حساب شما ، جهت رفع انسداد صورت نپذیرفته است .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به مرجعی که دستور مسدودی حساب را داده مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر ابلاغ دادگاه باشید یا به صورت حضوری مراجعه کنید