مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادری

سلام مادرشوهر من هفت ساله فوت شده و یک خونه داره فقط دو فرزند داره شوهرم و‌ خواهرش الان خواهرش به سهم خودش راضی نیس و میگه نصفش رو میخواد ما هم ساکن یک استان دیگه هستیم باید چکار کنیم آیا از استان دیگه هم میشه شکایت بکنیم ؟

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام بله می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تقسیم ترکه بدهید ولی دادگاه رسیدگی کننده دادگاه محل وقوع منزل است .که یا باید در دادگاه حضر شوید یا لایحه بدهید یا وکیل بگیرید