مشاوره حقوقی رایگان - دو و نیم سال قبل معامله کردم الان با پرینت بانکی شکایت کرده من این مبلغ و قرض دادم چگونه میتونم دفاع

باسلام و وقت بخیر در سال 97 یه شرکتی در تهران در خصوص تامین مهندس جهت رتبه بندی قرار داد و تفویض کردند بنام فردی در تبریز مقرر شد بنده بعنوان رابط مدارک و از تهران تحویل بگیرم و بعد از اینکه پول قرارداد از تبریز گرفتم مدارک تحویل داده و پولو به حساب تهران واریز کنم الان پولی در قبال مدارک به حساب بنده واریز شده رفتند پرینت گرفتند و شکایت کردند که برام قرض داده بودند و براشون پس نمیدم و ضرر و زیان میخوان و حق دادرسی چگونه میتونم الان از خودم دفاع کنم؟با تشکر

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام مگر پول را به ایشان واریز نکردید؟ به قرارداد استناد کنید