مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سفته کارفرما از کارگر

وقت بخیر خسته نباشید بنده به مدت 5 سال در پوشاک مردانه فروشی کار کردم ولی نه بیمه بودم نه حقوق بیکاری و مرخصی و سنوات و پاداشی دریافت نکردم ولی کاغذ نوشته ای با این نوشته که من هم پاداش هم سنوات هم حقوق بیکاری دریافت کرده ام را امضا کردم به علاوه یک سفته 35 میلیونی آیا اگر شکایت کنم کارفرما میتونه سفته رو به اجرا بزاره؟؟؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به ارائه اظهار نامه الکترونیکی و اعلام به طرف برای پس دادن سفته اقدام بعد حتما طرح دعوا کنید به نتیجه می‌رسد حتما حتما